Tumag

Posledným partnerom, ktorého by sme vám radi predstavili a ktorý nám venoval hlavnú cenu do súťaže o najlepší článok, je firma Tumag. Firma Tumag vyrába magnetické podušky. Viac sa dozviete v tomto článku. Ďakujeme!

TUMAG

Magnetické podušky TUMAG jsou fyzikální pomůcky pro rehabilitaci pohybového ústrojí pomocí magnetického pole. Podušky jsou určeny pro léčbu bolestí kloubů, páteře, svalů a bolestí revmatických. Magnetické pole pozitivně působí na živou tkáň, zlepšuje propustnost buněčných membrán a okysličení krve. Výrobky mají celkové rehabilitační účinky a snižují, v mnoha případech, odstraňují spotřebu chemických léků. Vše jednoduchým způsobem – při odpočinku, spánku nebo běžné denní činnosti. Výrobky jsou ve formě ortéz, dále vyrábíme univerzální podušku, kterou je možné použít pro léčbu různých částí těla a auto opěrku, která zabraňuje ztuhlosti svalů, páteře a pozitivně ovlivňuje bezpečnost jízdy.

MAGNETICKÉ PODUŠKY TUMAG jsou zhotoveny na základě českého patentu certifikovaného výrobce Ing. Zdeňka Tuvory a Schvalovacího výměru MZČR. Klinické testy proběhly za účasti mnoha lékařů a odborníků v dané praxi, například primáře MUDr. Jiřího Chvojky, CSc.

Výrobky firmy TUMAG pomáhají fotbalistům FK Dukla Praha a úspěšným účastníkům Evropské ligy FC Slovan Liberec.

Vyjádření maséra A týmu FK Dukla Praha Radka Havaly:
“Magnetické podušky využívají zejména hráči s chronickými potížemi. Díky této terapii se “progres” těchto poranění zpomaluje a hráčům tímto prodlužuje jejich sportovní kariéra.”

Zbyněk Pospěch při rehabilitaci

Vyjádření sportovního ředitele FC Slovan Liberec a úspěšného profesionálního fotbalisty Ing. Jana Nezmara:

„Po ukončení kariéry profesionálního fotbalisty a mém přechodu do pozice sportovního ředitele FC Slovan se mi úplně změnil denní režim a především cestování v autě mám teď mnoho. Především záda se s tímto přechodem vyrovnávají velice těžce a stávalo se, že jsem už po hodině jízdy nemohl v autě vydržet. Magnetická poduška Tumag mi od těchto bolestí výrazně pomohla a věřím, že bolesti brzy zmizí úplně. Otázka zdravotní péče o hráče je pro nás velmi důležitá, a proto jsme zahájili spolupráci s firmou TUMAG.“

Jiří Pimpara při rehabilitaci

Nyní nabízíme Vánoční slevu 15 % na všechny naše produkty, které si můžete prohlédnout na www.etumag.cz



OHODNOĎTE ČLÁNOK:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

40 560 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lajkuj!

Súťažíme každý mesiac

Zdieľajte nás