MUELLER SPORTS MEDICINE

Ďalším partnerom našej súťaže je Mueller Sports Medicine.

 

 

 

Mueller Sport Medicine, Inc.

Americká spoločnosť Mueller Sports Medicine, Inc., Je už viac ako pol storočia lídrom na poli prevencie zranení a športovej medicíny.

V sortimente Mueller Sports Medicine nájdete fixačné tejpy Mueller EuroTape tej najvyššej kvality, ktoré perfektne držia, nikdy sa nenatiahnú a sú opatrené vrúbkovaným okrajom pre lepšie odtrhávanie. Fixačný tejp môžete dostať aj vo farbách modrá, ružová a zelená. K fixačnému tejpovaniu sú tu tiež molitanové podtejpy všetkých farieb, rezáky na tejpy pre jednoduché odstránenie celej aplikácie fixačného tejpovania jedným rezom, ďalej lepidlá pod tejp Mueller Tuffner ® Pre- Tape Spray a Mueller Quick Drying adherent Spray, vďaka ktorým sa fixačný tejp nepohne ani pri maximálnom namáhaní alebo máčaní a sú výborné aj pre upevnenie chráničov alebo bandáží a odstraňovače tejpov Mueller Tape & Tuffner ® Remover, ktoré vám pomôžu  pri jednoduchom odstránení, keď fixačné tejpy po športovej aktivite dávate dole.

V sortimente Mueller sú tiež kinesio tejpy, vďaka ktorým sa zbavíte chronických i akútnych ťažkostí pohybového aparátu, a ktoré vám na koži vydržia niekoľko dní za bežného fungovania, vrátane cvičenia, sprchovania a plávania.

Produkty, ktorými sa Mueller preslávil asi najviac, sú jeho športové ortézy a bandáže, ktoré vďaka svojim inováciám, špičkovému spracovaniu a moderným kvalitným materiálom poskytujú maximálne bezpečie pre vaše kĺby pri zachovaní pohodlia. Príkladom inovácie Mueller je prelomový materiál Hg80, použitý na ortézách a bandáže radu Hg80, ktorý je mimoriadne priedušný, obmedzuje potenie a jeho špeciálne zloženie znemožňuje množenie baktérií a plesne a tým bráni zápachu. Ďalším príkladom inovácie je trojitý kĺb, použitý v kĺbových ortézách na koleno, ktorý poskytuje maximálnu stabilitu, ale zároveň umožňuje slobodný pohyb tým, že ortéza dokonale kopíruje pohyb kolenného kĺbu.

Viac informácií nájdete TU …



OHODNOĎTE ČLÁNOK:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

40 997 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lajkuj!

Súťažíme každý mesiac

Zdieľajte nás