Přidej se do týmu Rehabilitace Rehasport

Do privátní ambulance Rehabilitace Rehasport v Praze 10-Benicích, hledáme kolegu/kolegyni fyzioterapeuta na poloviční úvazek s možností rozšíření. Čeká vás příjemné prostředí, nejmodernější přístroje, široké spektrum pacientů převážně z řad sportovců či aktivních jedinců, možnost podílení se na zdravotnickém zajištění sportovních akcí a atraktivní finanční ohodnocení. Požadujeme alespoň 2 roky praxe, spolehlivost, loajalitu, časovou flexibilitu, smysl pro pořádek a zodpovědné jednání vůči klientům i zaměstnavateli.

Upřednostňujeme uchazeče se znalostmi McKenzie metody (alespoň kurz A, B), ochotu vzdělávat se dle charakteristiky zařízení. Vhodné pro fyzioterapeuty bydlící na J a JV okraji Prahy či v Říčanech a okolí. Nástup možný od října 2014. V případě zájmu o práci v kolektivu Rehabilitace Rehasport zasílejte strukturovaný životopis na: jitka@rehasport.cz.



OHODNOĎTE ČLÁNOK:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

40 909 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lajkuj!

Súťažíme každý mesiac

Zdieľajte nás