POZOR ! Staň sa autorom článku a vyhraj !

Dobrý deň všetkým ,

z prevádzkového poriadku facebooku jasne vyplýva , že tu nie sú povolené žiadne súťaže . Boli sme preto nútení našu predtým avizovanú súťaž presunúť na náš váš web Fyzioterapia.net . Navyše sme sa rozhodli , že na chode stránok sa môžete podieľať aj vy sami . Stačí napísať krátky článok na tému , ktorá vás zaujíma a poslať nám ho na emailovú adresu info@fyzioterapia.net .

 

Vy už potom musíte len dúfať , že váš príspevok sa bude páčiť a na konci súťaže bude mať najviac “LIKE” . Články zasielajte na vyššie uvedenú emailovú adresu od 3. 9. – 30. 9. 2013 . Samotná súťaž , kedy budú vaše články hodnotené pomocou ” like bude prebiehať od 1. 10. do 31. 10. 2013 do 23.59 .

Ceny do súťaže venovali firmy Tumag , Mueller Sports Medicine a Wellea.sk , ktoré sú hrdými partnermi oficiálneho webu fyzioterapia.net . Všetkým partnerom by sme tiež touto cestou radi poďakovali .

!  POZOR ! Ceny od jednotlivých partnerov si môžete vybrať úplne sami na e – shopoch ich stránok !

1. cena – darčeky od firmy Tumag v hodnote 120 euro
( Firma Tumag má v ponuke liečivé magnetické podušky . Tieto podušky sú schválené fyzikálne zdravotnícke pomôcky vhodné pre rehabilitáciu kĺbov pohybového ústrojenstva v spánku . Magnetické podušky Tumag využívajú fyziologických účinkov energie . Odstraňujú nepríjemné bolesti kĺbov , svalov a chrbtice . )

2. cena – tovar od firmy Mueller v hodnote 80 eur
(Spoločnosť Mueller Sports Medicine sa zaoberá výrobou a predajom najrôznejších pomôcok pre športovcov , ktorí majú nejaké zranenie a alebo tieto produkty využívajú len v rámci prevencie . Do širokého sortimentu firmy Mueller patria tejpovacie pásky , bandáže , ortézy a mnoho ďalšieho . Na výrobe týchto produktov sa podieľajú športovci špičkovej úrovne z celého sveta.)

3. cena – darčeky od firmy Wellea.sk v hodnote 40 euro
(Internetový obchod Wellea.sk prináša širokú ponuku wellness produktov , ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou aktívneho a zdravého životného štýlu . Vďaka tomu , že sa ponuka Wellea.sk rozširuje takmer každým dňom , nájdete tu najširší sortiment produktov pre rehabilitáciu a wellness na slovenský.)

Tešiť sa môžete na skutočne zaujímavé ceny od partnerov webu fyzioterapia.net , na ktorých stránkach sa môžete pozrieť jednoduchým kliknutím na logo na oficiálnych stránkach fyzioterapia.net . Potom si ns stránkach našich partnerov (www.tumag.cz, www.e-ortezy.sk a www.wellea.sk) môžete sami vytvoriť balíček vo vyššie uvedenej hodnote.

Prajeme veľa nápadov a kreatívneho myslenia

tým Fyzioterapia.net



OHODNOĎTE ČLÁNOK:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

41 013 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lajkuj!

Súťažíme každý mesiac

Zdieľajte nás